Koronatiltak

Javad Parsa NTB. I byen Freiburg sluttet om lag 4500 mennesker seg til et demonstrasjonstog gjennom byen for å protestere mot forslag om innføring av vaksinekrav og andre koronatiltak.


Pin By Lisa Keophila On Home Soft Blankets Cozy House Pillows And Throws

21 januar 2022 2045.

. Ap Sp og SV vart fredag samde om å forlengje og forsterke fleire økonomiske tiltak for å dempe verknadene av smitteverntiltak og høge straumprisar. Sveriges regjering innkaller til pressekonferanse om koronatiltak. En god del folk hadde onsdag møtt opp for å markere motstand mot det de mener er uforholdsmessige og urimelige koronatiltak.

Regjeringen legger fram et forslag som vi mener er viktig og riktig sier Vedum til NTB. Vi lever i grusomme og dramatiske tider for hele kulturnæringen. Ifølge politiet gikk det.

Sveriges sosialminister Lena Hallengren skal holde en digital pressekonferanse om koronarestriksjoner klokka 13 onsdag. Vurderer høringssak om koronatiltak. 21 januar 2022 2041 Sist oppdatert.

Finansminister Trygve Slagsvold Vedum Sp håper Stortinget vil godkjenne regjeringens nye krisepakke på drøyt 20 milliarder kroner til ulike koronatiltak. Det er teaterselskapet Scenekvelder som har tatt initiativ til demonstrasjonen. SV og regjeringspartia samde om krisepakke for straum og koronatiltak.

Fredag kommer han til Stortinget med forslag til. Stortingets kontrollkomité vil ha svar på hvilke faglige råd som lå til grunn for flere av regjeringens inngripende koronatiltak og varsler mulig høringssak.


17 95 Stanford Hurricane Xs Living Interior Rivieramaison Riviera Maison Candlelight Candle Decor


Pin En Dining Room


Pin Pa Vegarshei Den Levende Bygda


Pin By Wiepke On Dining Rooms Table Settings Riviera Maison Decanters Wine And Dine


Gir 15 Millioner Til Korona Tiltak Gjensidigestiftelsenfb Vegarsheiingene Vegarsheiingen Vegarshei Security Facebook Sign Up Prevention


Click The Image To View The Product Info Rm Kitchenaccessories Kitchenaid Kitchen Riviera Maison Entertaining Essentials Crockery


Riviera Maison Barcelona Hurricane Riviera Maison Beach House Decor Beach Decor


Pin Pa Pp


A Post From Vegarshei Kommunefb Vegarsheiingene Vegarsheiingen Vegarshei Post

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel